Двама богати руснаци загинаха в рамките на дни в хотел в Индия

Двама богати руснаци загинаха в рамките на дни в хотел в Индия

Двама руснаци са починали в хотел в източния индийски град Раягада в рамките на няколко дни при мистериозни обстоятелства. Милионерът Павел Антов беше намерен да лежи в локва кръв пред хотела на 24 декември. Това е станало дни след като друг руснак, Владимир Биденов, който е придружавал Антов, е починал от инсулт.

Павел Антов е на 66 години и е бил на посещение в индийския щат Одиша, за да празнува рождения си ден. Според съобщенията той е загинал след като е паднал от прозореца на стаята си.

Антов е бизнесмен, част от от партията „Единна Русия“, която подкрепя правителството в Кремъл и член на регионалният парламент във Владимирска област. В съобщение на парламента се казва, че „бизнесменът е бил пълен с енергия и планове за бъдещето“.

Украински медии отбелязват, че в социалните мрежи Антов е описал руската инвазия като терористичен акт, а по-късно е изтрил поста си и е потвърдил лоялността си към президента Владимир Путин, съобщава БТА.

Случаите, при които влиятелни руски граждани умират при необичайни обстоятелства са чести в последните месеци. През септември при падане от прозорец почина председателят на борда на директорите на петролната компания „Лукойл“ Равил Маганов.

Източник:

Свободна Европа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *